Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση - Hotel Konstantinos Palace | Travel Project / Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα.

Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση - Hotel Konstantinos Palace | Travel Project / Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα.. Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020. Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας: Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και. Το σάββατο, 11 ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του προγράμματος «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Δε 29/6 & τρ 30/6. Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής:

Hotel Konstantinos Palace | Travel Project
Hotel Konstantinos Palace | Travel Project from travelproject.gr
Νέος δικαιούχος του έτους 2021. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Άνοιξε το βράδυ της δευτέρας (29/06), η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του υπουργείου τουρισμού «τουρισμός για όλους». Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αναλυτικές ημερομηνίες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βάση το αφμ τους στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Οι συνοδοί «δικαιούχων» ή «ωφελουμένων» ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με νοητική ή σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση, όπως αυτή. Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Άνοιξε το βράδυ της δευτέρας (29/06), η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του υπουργείου τουρισμού «τουρισμός για όλους». Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020».διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αναλυτικές ημερομηνίες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βάση το αφμ τους στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Προσπάθεια ανάσας αυτό το Καλοκαίρι ...
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Προσπάθεια ανάσας αυτό το Καλοκαίρι ... from www.el.gr
Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. Δε 29/6 & τρ 30/6. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης.

Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020.

Το σάββατο, 11 ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020».διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Νέος δικαιούχος του έτους 2021. Χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος «τουρισμός για όλους» θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους φέτος… τζάμπα! Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης.

Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος «τουρισμός για όλους» θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους φέτος… τζάμπα! Δε 29/6 & τρ 30/6. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Μέχρι τις 18 Ιουνίου οι δηλώσεις ...
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Μέχρι τις 18 Ιουνίου οι δηλώσεις ... from money-tourism.gr
Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020. Η παράταση ισχύει έως και την πέμπτη, 9 ιουλίου του 2020. Η υποβολή αιτήσεων έληγε τα μεσάνυχτα της πέμπτης και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 300. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας: Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής:

Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους.

Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ. Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους. Δε 29/6 & τρ 30/6. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020».διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος «τουρισμός για όλους» θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους φέτος… τζάμπα! Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ.